Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، با حکم صادق مفرد مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران بزرگ، مصطفی بابائی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس شد.

امیرحسین محمدپور نیز طی حکم جداگانه ای از سوی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های تهران بزرگ به عنوان مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این حبیب علیزاده مسئولیت بسیج دانشجویی واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد را برعهده داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمدپور بسیج دانشجویی مسئول بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، با اوج گرفتن اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا و سرایت جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین به دیگر دانشگاه‌ها در اقصی نقاط جهان، حامیان رژیم‌صهیونیستی کمپینی با هدف بی‌اعتبار کردن این جنبش بی‌سابقه راه انداخته و در حال نشر شایعات و دروغ‌های بی‌اساسی درباره آن هستند. تارنمای خبری تحلیلی میدل ایست آی به چند مورد از این شایعات بی اساس پرداخته است.

دروغ اول: جنبش اعتراضی حمایت از فلسطین خشونت‎آمیز بوده است
یکی از روایت‌های نادرستی که از ابتدای آغاز تحصن‌های دانشجویی در همبستگی با غزه منتشر شده، خشونت‌آمیز بودن این حرکت است. این در حالی است که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد معترضان دانشجویی طرفدار فلسطین در تظاهرات خشونت‌آمیز درگیر شده‌اند.

میدل‌ایست آی نوشته، تحقیقات این رسانه حاکی از آن است که دانشجویان حتی در دانشگاه کلمبیا و پرینستون که ساختمان‌های دانشگاه را تصرف کردند کاملا مسالمت‌آمیز رفتار کرده و هیچ دانشجویی یا استادی در جریان این اقدامات تهدید نشده یا آسیب ندیده است. حتی پلیس نیویورک نیز پس از برخورد با نخستین گروه از دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا تائید کرد که رفتار معترضان صلح‎آمیز بوده و در برابر دستگیری مقاومت نکرده بودند.

دروغ دوم: دانشجویان یهودی در جریان این اعتراض‌ها آزار و اذیت و تهدید شده‌اند
رسانه‌های راست‌گرا و حامی اسرائیل شایعاتی منتشر کرده‎اند مبنی بر اینکه دانشجویان یهودی در تحصن‌ها و تجمعات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا آزار و اذیت شده‌اند. این در حالی است که مصاحبه میدل‌ایست آی با دانشجویان یهودی در دانشگاه‌های تفتس، براون، هاروارد، پرینستون، کالج غربی و دانشگاه کلمبیا این ادعا را کاملا رد کرده‌اند.

این نخستین بار نیست در طول تاریخ همواره از ادعاهای ضدیهودیت به‎عنوان ابزاری برای ساکت کردن انتقادها از رژیم اشغالگر و بی‌اعتبار کردن جنبش دانشجویی استفاده شده است. یکی از دانشجویان یهودی دانشگاه نورث ایسترن ضمن رد ادعای آزار و اذیت دانشجویان یهودی به میدل‌ایست آی می‌گوید: «در یکی از تجمعات فردی از دانشجویان خواست که تا شعار «یهودیان را بکشید» سردهند که دانشجویان ضمن خودداری از تکرار این شعار علیه این فرد اعتراض کردند. بعدها مشخص شد کسی که این کار را کرده یکی از حامیان اسرائیل بوده است.

دروغ سوم:‌ دانشجویان بی‌هدف به‌دنبال تفرقه‌افکنی و آشوب هستند
مطالبه دانشجویان معترض کاملا مشخص است؛ آنان به‌دنبال پایان دادن به نسل‎کشی در غزه هستند. از دیگر مطالبات اصلی دانشجویان افشای رابطه مالی دانشگاه‌ها با رژیم صهیونیستی و پایان سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی فلسطین است. دانشگاه‌های سراسر آمریکا همچنین مطالبات دیگری از جمله لغو اتهامات مظرح شده علیه دانشجویان و استاتید، پذیرش فلسطینیان غزه به‌عنوان بورسیه تحصیلی به دانشگاه‌ها و ایجاد مراکز فرهنگی عرب است.

برخی تحلیلگران با اشاره به شعارهایی مانند «انتفاضه را جهانی کنید» و «از رودخانه تا دریا» را تفرقه‎برانگیز خوانده‌اند اما دانشجویان نشان داده‌اند که حرکت آنها جنبشی فراگیر با هدف آزادی میلیون‌ها نفر است.

دانشجویان همچنین تلاش کرده‎اند تا اطمینان حاصل کنند که مذاکرات فقط بر سر تضمین آزادی بیان یا مخالفت با سرکوب دانشجویی در دانشگاه‌ها نباشد و مساله پایان دادن به اشغال فلسطین را نیز در بر بگیرد.

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان