Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکز با بیان اینکه ۱۰ کمیته ستاد مقابله با ویروس کرونای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خدمت‌رسانی به همه مردم استان را هدف قرار داده‌اند، گفت: در اولین فرصت و تا آخر هفته جاری آزمایشگاه ویروس‌شناسی واحد تهران مرکز را افتتاح می‌کنیم.

دکتر سید محمودرضا آقامیری با تأکید بر آنکه آزمایشگاه ویروس‌شناسی باید در اولین فرصت به وجود بیاید تا بتوانیم جواب مردم را بدهیم، اظهار کرد: ابزار، وسایل و تجهیزات ایجاد آزمایشگاه ویروس‌شناسی را داریم و همچنین در این حوزه می‌توانیم از ظرفیت دانشجویان علوم آزمایشگاهی در دانشکده پیراپزشکی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فعلاً این آزمایشگاه را صرفاً برای ویروس کووید ۱۰ ایجاد می‌کنیم، توضیح داد: فعالیت‌های این آزمایشگاه فعلاً فقط به حوزه تشخیص ویروس کووید ۱۹ مربوط می‌شود. کشور در حال حاضر به این حوزه فعالیت نیاز دارد و ما نیز بر اساس این نیاز امکاناتمان را تجمیع کردیم تا بتوانیم آزمایشگاه ویروس‌شناسی مناسبی را به کمک ستاد استان تهران دانشگاه آزاد برای مقابله با کرونا به وجود بیاوریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکز، اظهار کرد: ستاد مقابله با ویروس کرونای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خدمات خود را به همه مردم ارائه می‌کند، چنان‌که در شرایط فعلی همه مردم در حال کمک به هم هستند و در دانشگاه آزاد هم اولویت‌ها اول با مشکلات دانشگاه، بعد مشکلات جامعه تهران بوده و مسائل این‌ها به هم وابسته و مرتبط هستند.

آقامیری خاطرنشان کرد: برای ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ۱۰ کمیته شامل کمیته غربالگری، کمیته تله مدیسین (پزشکی از راه دور)، کمیته تریاژ و درمان، کمیته اطلاع‌رسانی، آموزش و فرهنگ‌سازی، کمیته پشتیبانی(منابع انسانی، مالی و اداری)، کمیته سلامت روان، کمیته امنیتی و انتظامی، کمیته خانه محور، کمیته رفع آلودگی و کمیته روابط عمومی و مستندسازی تعیین شده‌اند که کارهای مختلفی را در جهت یاری جامعه برای شکست کرونا و گذر از وضعیت فعلی انجام می‌دهند. همچنین واحدهای مختلف دانشگاه در این حوزه مسئولیت دارند.

وی در پاسخ به اینکه کمیته سلامت روان در ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران خدمات خود را از چه طریقی ارائه می‌دهد، توضیح داد: قرار بر این شد که این کمیته در کنار ستاد مرکزی مقابله با کرونا که دکتر علیرضا زالی سرپرستی آن را بر عهده دارند، خدمات خود را ارائه کنند. خدمات این کمیته در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران می‌تواند به صورت خانه به خانه یا تلفنی باشد تا با ارائه این خدمت به نوعی بتوانیم آرامش را به خانه‌ و خانواده‌ها برگردانیم.

به گزارش ایسنا، سومین جلسه ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا با حضور دکتر سید محمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکز و مسئولان کمیته‌های ۱۰ گانه ستاد مرکزی روز شنبه (۱۷ اسفند) با هدف تبیین فرایند عملیاتی مأموریت هر یک از کمیته‌ها برگزار شده و در این جلسه دکتر آقامیری ایجاد "مرکز جامع آزمایشگاهی ویروس‌شناسی پزشکی" دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در محل واحد تهران مرکزی را در اولویت کارهای ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا قرار داد.

ایسنا

برچسب ها: ویروس‌شناسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ویروس شناسی ستاد مرکزی مقابله با ویروس کرونا آزمایشگاه ویروس شناسی واحد تهران مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی سمیعی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن اشاره به ظرفیت‌های گردشگری موجود در منطقه بیان کرد: دارای بودن جنگل‌های هیرکانی و در فاصله نزدیک، رمل و ماسه‌های کویری از شاهرود یک قطب گردشگری در کشورمان ساخته است.

وی با اشاره به وجود ظرفیت‌هایی مانند ابوالحسن خرقانی، بایزید بسطامی، ابنیه تاریخی و … در شاهرود بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در صدد است تا برای بهره‌گیری هر چه بهتر از این ظرفیت‌ها، اقدامی در خور را صورت دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از تدوین سند گردشگری در این دانشگاه خبر داد و گفت: فرصت‌های خوبی به لحاظ گردشگری در شاهرود وجود دارد و از آنجا که دانشگاه آزاد نیز توانمندی‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی را دارد، به فکر تدوین یک سبد گردشگری افتادیم که در آینده نزدیک به محوریت امکانات دانشگاه و گردشگری شهرستان شاهرود اجرایی خواهد شد.

سمیعی با بیان اینکه زمین ورزش، زمین چمن، امکانات رفاهی، اقامتی، گردشگری، تالار پذیرایی با ظرفیت دو هزار نفر و… در زمره امکانات خوب دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: در صدد هستیم تا این امکانات را برای توسعه گردشگری به کار ببندیم

وی با اشاره به ایجاد زیرساخت گردشگر پذیری در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بیان کرد: این طرح ده میلیارد تومان هزینه دارد اما برآوردها نشان می‌دهد با توجه به ظرفیت‌های عظیم گردشگری شاهرود اگر تنها در نیمی از ماه یعنی ۱۵ روز بتوانیم میزبان گردشگران باشیم، این هزینه کرد در کمتر از دو سال برمی گردد.

رئیس دانشگاه آزاد شاهرود همچنین درباره حمایت دانشگاه از صنعت نیز گفت: امروز دو واحد تولید ظروف یک بار مصرف و اقلام بهداشتی و همچنین کارخانه تولید لوازم مرتبط با بسته بندی در فضاهای بلااستفاده دانشگاه مشغول به کار هستند و تنها یکی از این واحد در سه شیفت کاری و هر شیفت ۵۰ کارگر را مشغول به کار کرده است.

سمیعی با بیان اینکه شرط دانشگاه برای این موضوع اشتغال فارغ‌التحصیلان همین دانشگاه بود که خوشبختانه محقق شده است، گفت: استقرار این کارخانه‌ها سالانه دو میلیارد تومان هم به اقتصاد دانشگاه آزاد شاهرود کمک می‌کند و از سوی دیگر خیال کارخانه‌ها را هم از فکر نداشتن مکان مناسب، راحت کرده است.

به گزارش مهر، همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی دیروز در دامغان و امروز در شاهرود برگزار و طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور مهمان این مراسم بود.

کد خبر 6098406

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی واحد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان