Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نیازی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره برنامه‌‌‌های این واحد دانشگاهی در توسعه امور پژوهشی گفت: واحد تهران مرکزی حدود یک‌‌سال است که در مجتمع نیایش مخصوص دانشجویان فنی و مهندسی و معماری و در مجتمع ولایت سوهانک که مختص به رشته‌‌‌های علوم انسانی بوده تجمیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: بزرگترین فعالیتی که در تجمیع دانشکده‌‌‌‌‌‌‌های این دانشگاه انجام شده، تجمع آزمایشگاه‌‌های مجهز تحقیقاتی و آموزشی مجتمع دانشگاهی ولایت است که در سراسر شهر پراکنده بودند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درباره ارائه خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی در سال جاری اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید و به مناسبت هفته پژوهش یک مرکز خدمات آزمایشگاهی افتتاح خواهیم کرد که نزدیک به 150 آزمایشگاه در رشته‌‌‌‌‌‌های مختلف را در برمی‌‌گیرد. تجهیزات این آزمایشگاه بر مبنای آخرین تکنولوژی روز دنیاست که مجموعه‌‌ای بی‌‌نظیر در عرصه خدمات‌‌رسانی آزمایشگاهی استان تهران خواهد بود.

نیازی درباره توسعه طرح پایش در سال تحصیلی جدید گفت: از دیگر برنامه‌‌‌‌های مهم واحد تهران مرکزی در سال جدید، اجرای طرح پایش است. در یک‌‌سال گذشته سامانه پژوهش‌‌یار که فرآیند دریافت پروپوزال‌‌ها و پایان‌‌نامه‌‌ها به صورت الکترونیکی در این سامانه دریافت می‌‌‌شود فعال شده و برنامه‌‌های علمی مختلف در قالب نظام موضوعات که در یک سال اخیر بر روی آنها فعالیت‌‌هایی صورت گرفته در حال حاضر در سامانه پایش بارگذاری شدهاست.

وی تصریح کرد: در کلیه واحدهای دانشگاه آزاد که در قالب نظام موضوعات ماموریت محور شدند از اول مهرماه دانشجویانی که باید در مقطع ارشد، پروپوزال ارائه کنند موضوع پایان‌‌‌نامه‌‌های خود را انتخاب می‌‌‌کنند. بدون تردید، اجرایی شدن طرح پایش، یک هدفمندی ویژه بوده که در دانشگاه آزاد در حال انجام است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی درباره ماموریت محول به این واحد دانشگاهی در طرح پایش گفت: واحد تهران مرکزی در نظام موضوعات طرح پایش، دارای دو ماموریت با موضوعات علوم و مهندسی ورزش و محیط زیست است که این دو موضوع مبنای موضوع پایان‌‌‌نامه کلیه رشته‌‌ها قرار خواهد گرفت و حتی در رشته‌‌های ادبیات، حقوق و فنی و مهندسی هم در بحث محیط‌‌‌‌ زیست نظام موضوعات مربوطه را استخراج کردیم.

نیازی در پایان خاطرنشان کرد: شهریور‌‌ماه سال آینده دو همایش ملی با موضوعات محیط زیست و مهندسی ورزش مصوب کردیم که دستاوردهای دانشجویان ارشد در قالب ارائه پایان‌‌نامه با این موضوعات در این همایش‌‌ها ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی علی نیازی مجتمع دانشگاهی ولایت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: علی نیازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۶۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مهمترین موضوع در اجرای هر طرح صنعتی و تولیدی حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی پیش از ظهر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جریان سفر به استان مرکزی و حضور در سی و دومین همایش سالانه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک، اظهار کرد: حفاظت و صیانت از سلامت جامعه و مردم در موضوع آب و خاک و هوا که سه عنصر مهم سلامت انسان و زمین است در گرو فعالیت حفاظت محیط زیست است.

وی با بیان اینکه در صورتی که به این مهم متعهد نباشیم انسان الهی نیستیم، افزود: رفع مخاطرات زیست‌محیطی واحدهای تولیدی و صنعتی در اولویت قرار دارد و مهندسان مکانیک کشور باید دو چالش مهم آب و هوای کشور را رفع کنند.

وزیر صمت با بیان اینکه آلودگی هوا یکی از بزرگترین چالش‌های شهر اراک است، خاطرنشان کرد: مهندسان مکانیک در یک بازه زمانی اقدام به تأسیس یک نیروگاه برای تأمین برق کردند که این نیروگاه حتی اگر گاز مصرف و از مصرف مازوت خودداری کند، باز هم با پدیده اینورژن و گازهای گلخانه‌ای همراه است؛ بنابراین امروز این مهندسان برای رفع این آلودگی باید راهکار کاربردی و ایده ارائه دهند.

علی‌آبادی با بیان اینکه برای کاهش آلودگی هوا تمام اتوبوس‌ها و خودروها در اراک باید برقی شود، تصریح کرد: جهش تولید بدون مشارکت مردم و تولید جذاب محقق نمی‌شود، به همین دلیل باید تولید جذاب شود و بسیاری از اقدامات انجام و موانع پیش روی بخش تولید با ارائه راهکار مناسب رفع شود.

وی اضافه کرد: ایران اسلامی امروز صاحب فناوری در بخش‌های مختلف است و مهندسان مکانیک در بخش‌های مختلف درخشیده‌اند، اما انتقاداتی نیز وجود دارد.

وزیر صمت ادامه داد: مهندسی مکانیک امروز در ترکیب با سایر علوم جلوه‌های تازه‌ای از بیومکانیک، بی و مکاترونیک را خلق کرده‌اند، وقت آن رسیده است که یک گام به جلو حرکت کنیم چراکه دنیا در آستانه تحول تازه و حرکت به سمت هوشمندی است.

علی‌آبادی با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی طرحی ارزشمند و ابتکاری منطقی و ریشه‌ای است، تاکید کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبری شکل گرفته است و برای تأسیس نهاد مالی و منابع لازم برای اقدامات پیش‌بینی شده لازم است از تمام مردم استان مرکزی دعوت شود تا در آن عضو شوند.

وی گفت: افراد حتی با سرمایه‌های بسیار ناچیز نیز می‌توانند عضو این کنسرسیوم شوند و پروژه‌های بزرگی را انجام دهند.

وزیر صمت با بیان اینکه این وزارتخانه از شرکت‌هایی که در زمینه صادرات فعالیت دارند همه جانبه حمایت می‌کند، افزود: تمام امکانات مادی و معنوی این وزارتخانه در اختیار صادرکنندگان است تا محصولات خود را بفروشند و صادر کند، البته ارز را باید صادرکنندگان و تولیدکنندگان با تولید و صادرات خلق کنند.

کد خبر 751478

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی مجوزدار به شهرک صنعتی خیرآباد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان