Web Analytics Made Easy - Statcounter

داستان مصطفی ملکی، حضورش به طور همزمان در هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور، آزاد تهران مرکز و رئیس واحد آکسفورد دانشگاه آزاد برگ دیگری از تخلفات حضور وابستگان مسئولان در منصب‌های مختلف را رو کرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داستان مصطفی ملکی، داماد یکی از مقامات بلندپایه  و حضورش به طورهمزمان در هیات علمی دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد تهران مرکز و رئیس واحد آکسفورد دانشگاه آزاد برگ دیگری از تخلفات حضور وابستگان مسئولین در منصب های مختلف را رو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  بر اساس مدارک موجود، مصطفی ملکی با مدرک دکتری روابط بین الملل عضو هیات علمی تمام‌وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی است.    وی همچنین با حکم حمید میرزاده ریاست واحد آکسفورد دانشگاه آزاد را نیر عهده‌دار شده بود. البته تمامی تغییرات بوجود آمده در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد هم تاکنون نتوانسته وی را از میز ریاست واحد آکسفورد جدا کند.

لیست خدمات همزمان آقای داماد به ملت ایران! به همین دو مورد ختم نمی‌شود. به این لیست عضویت هیات علمی دانشگاه پیام‌نور را هم اضافه کنید.

ملکی در حالی به صورت همزمان عضو هیات علمی دو دانشگاه مختلف است که بر اساس قانون جذب اعضای هیات علمی این کار خلاف قانون محسوب می‌شود. این اتفاق درحالی رقم خورده که رضا عامری سرپرست وقت مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دی ماه ۹۱ در گفتگو با رسانه‌ها تاکید کرده بود که «طبق قانون اعضای هیات علمی رسمی و یا پیمانی دانشگاه‌های دولتی نمی‌توانند در جای دیگری عضو رسمی باشند»   بیشتر بخوانید   طوطیان :فعالیت تمام‌وقت یک استاد در دانشگاه آزاد و سراسری به طور همزمان ممکن نیست

تخلف عجیب داماد یکی از مقامات دولتی!

شریعتی نیاسر: هیات‌علمی بودن در دو دانشگاه به صورت همزمان، تخلف است.

 

عامری همچنین از برخورد قانونی با این اساتید خبر داده بود. امری که به نظر می‌رسد داماد آقای وزیر کشور از آن مستثنی بوده!.

  بر اساس پیگیری هایی که در هفته گذشته از سوی مسئولین دانشگاه آزاد داشتیم این صورت مسئله همچنان مبهم است؛ البته مدیران دانشگاه آزاد به اخراج وی را از این دانشگاه تایید کردند؛ اما آیا برخوردی با این فرد متخلف صورت گرفته است یا خیر، پاسخی در این خصوص دریافت نکردیم.   محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد در این خصوص گفت: در جریان این موضوع هستم و آن را پیگیری و به نتیجه خواهم رساند، اما در تماس هایی مکرری که با وی داشتیم حاضر به اظهار نظر در این خصوص نشد.   پس از اینکه رئیس دانشگاه آزاد در خصوص وضعیت مصطفی ملکی اظهار نظری نداشت با معاونت آموزشی دانشگاه آزاد تهران مرکز نیز تماسی داشتیم که دکتر سپهری گفت: در این خصوص نمی توانم اظهار نظر کنم و اطلاعاتی بدهم .   وی در پاسخ به اینکه آیا این فرد هنوز به عنوان هیات علمی دانشگاه آزاد تهران مرکز در این دانشگاه حضور دارد، گفت: من از این موضوع اطلاعی ندارم.   حال باید دید مسئولین دانشگاه آزاد و پیام نور با این فرد متخلف که کمترین جزای آن اخراج و بازگرداندن تمامی حقوق‌های دریافتی به صندوق بیت المال است چگونه برخورد می‌کنند؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دانشگاه پیام نور هیات علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم و رییس مرکز هیات امنا و هیات های ممیزه در نامه ای به روسای دانشگاه‌ها، موسسات آموزشی و پژوهشی آورده است: به استناد بند (ب) ماده (۱۰) قانون برنامه ششم توسعه و بند (ب) ماده (۲) قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و با توجه به نامه رییس مرکز حقوقی لوایح و امور مجلس وزارت متبوع به استحضار می رساند، لازم است موضوع اعطای پایه های استحقاقی اعضای هیات علمی مشمول بند (ب) ماده (۱۰) قانون صدر الاشاره به شیوه زیر اجرایی شده و در این موضوع همه افراد ذی حق مورد ملاحظه و دقت نظر قرار گیرند.

عضو هیات علمی مشمول این بند و همچنین بند (ز) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم توسعه به شرط دارا بودن سوابق قبل از استخدام با حداقل مدرک کارشناسی و یکی از شرایط ذیل مستحق دریافت یک پایه به ازای هر سال خدمت بوده و رییس دانشگاه مکلف به اجرای آن است.

1- سابقه خدمت تمام وقت در بخش های آموزشی پژوهشی وزارتخانه های علوم تحقیقات و فناوری، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و پژوهشی و حوزه آموزش و پژوهش سایر دستگاه های اجرایی.

۲-سابقه خدمت به عنوان مقامات مندرج در ماده (۷۹) آیین نامه ی استخدامی اعضای هیات علمی.

ارائه گواهی معتبر درباره سوابق خدمت مرتبط از دستگاه های ذی ربط الزامی است.

دانشگاه ها مکلف هستند از زمان ابلاغ این بخشنامه نسبت به بررسی و تعیین تکلیف همه اعضای هیات علمی مشمول اقدام لازم را انجام دهند.

کد خبر 6099007

دیگر خبرها

  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • واکنش هیات فوتبال استان به تهران به ماجرای عدم حضور آمبولانس اورژانس در دیدار پرسپولیس و سپاهان
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت