Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌جنوب گفت: واحد تهران جنوب به دانشگاه حل مشکلات در حوزه انرژی و مواد در همه ابعاد مدیریتی، اقتصادی، حقوقی، فرهنگی، فنی و ... تبدیل می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر جواد علمایی در نخستین جشنواره انرژی و مواد که صبح امروز با حضور دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه‌ها در عرصه پیشرفت کشورها جایگاه بی‌بدیلی دارند و نقش آنها در ابتدا تربیت افراد متخصص و سپس در مسیر تکاملی تربیت دانشمندان بود تا به نیازها و خواسته‌های جامعه پاسخ مثبت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جوامع دانش‌محور درگیر ارزیابی سرمایه‌های انسانی هستند، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها در نظام‌های اقتصادی پیشرفته نقش پررنگ دارند و مهره‌ای کلیدی در آموزش سرمایه انسانی هستند.

علمایی با طرح سوالی مبنی بر اینکه دانشگاه‌ها چگونه و با چه مدلی رشد کرده و حضور جهانی پیدا می‌کنند، گفت: مدل‌های مختلفی در پاسخ به این سوال مطرح است که مهم‌ترین آنها دانشگاه‌های نسل چهارم است؛ دانشگاه‌هایی که برای تأمین نیازهای بومی تکامل یافته‌اند و امکانات تحقیقی و نیروی انسانی متناسب با نیازهای جامعه توسعه می‌یابند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با تأکید بر اینکه کارآفرینی و حل مشکلات جامعه وظیفه اصلی دانشگاه‌های نسل چهارم است، تصریح کرد: از این رو بر اساس سیاست‌های دکتر طهرانچی، جهت‌گیری واحدهای توانمند در قالب برنامه‌های علمی تعریف شد و واحد تهران جنوب مسئولیت برنامه علمی انرژی و مواد را برعهده دارد. در دنیای امروز تمامی جنگ‌ها بر اساس دو موضوع چالش‌برانگیز انرژی و مواد تحلیل می‌شوند و نفت، گاز، انرژی هسته‌ای، تجدیدپذیرها، معادن طلا، فلزات و پلیمرها، نانوها و ... از این مقوله‌اند.

وی لزوم واکنش مناسب به فرصت‌های پیش رو را از الزامات بقا و کسب موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی دانست و افزود: رشد بی‌نظیر این مجموعه در سه دهه اخیر، نتیجه استفاده از فرصت‌های موجود بوده است و سوق یافتن دانشگاه به سوی کیفی‌تر شدن در راستای نیاز جامعه در تمامی ابعاد انرژی و مواد، از اهداف این برنامه است.

علمایی با بیان اینکه ورودی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ارائه راهکار برای حل مشکلات و چالش‌ها در حوزه انرژی و مواد است، گفت: این واحد دانشگاهی به دانشگاه حل مشکلات در حوزه انرژی و مواد در همه ابعاد مدیریتی، اقتصادی، حقوقی، فرهنگی، فنی و... تبدیل خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انرژی و مواد دانشگاه آزاد اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۴۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بابک پورقهرمانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه در دیدار با هادی خرسندی، رئیس جدید جهاد کشاورزی شهرستان مراغه با معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، دامی و شیلات این واحد دانشگاهی اظهار کرد: واحد مراغه با دارا بودن ۵۰ هکتار اراضی دیم، ۸ هکتار اراضی آبی، ۱۲ هکتار باغ و حدود ۳ هکتار مجتمع دام‌پروری آماده مشارکت در اجرای طرح‌های خلاقانه، دانش‌بنیان، فراسودمند و ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات است.
 
وی با ابراز خرسندی از وجود مرکز تحقیقات دیم در این شهرستان عنوان کرد: فعالیت چنین مراکزی با محور مدیریت جهاد کشاورزی در کنار مراکز آموزش عالی می‌تواند راهگشای اصلاح و بهینه‌سازی ارقام محصولات کشاورزی منطقه باشد.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه بیان کرد: سرای نوآوری محصولات فراسودمند کشاورزی و دامی این واحد دانشگاهی با پشتوانه استادان در گروه کشاورزی و دام‌پروری با تکیه‌بر سند تحول و تعالی دانشگاه از دانش‌آموختگان این حوزه برای مشارکت در طرح‌های نوین این حوزه دعوت به همکاری کرد.

دانشگاه آزاد پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فعالان حوزه کشاورزی

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه نیز با مؤثر خواندن وجود رشته‌های تحصیلی کشاورزی، باغبانی و دام‌پروری در دوره تحصیلات تکمیلی گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامی مراغه می‌تواند پل ارتباطی بین تولیدکنندگان علوم و فنون به‌روز این حوزه با کشاورزان و دامداران منطقه بوده و در ترویج یافته‌های جدید دانشمندان و محققان نقش مؤثری ایفا کند.
 
هادی خرسندی تعامل و بین دانشگاه، حوزه کشاورزی و صنعت را لازمه پیشرفت و توسعه شهرستان عنوان کرد و همکاری بیش‌ازپیش این حوزه‌ها را خواستار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا